Rensa i röran



Vad är det för negativa krafter som styr vårt samhälle just nu ?
Det har ju visat sig att folk i olika toppar inte jobbar för sin verksamhet utan helt solklart bara för att sko sig själva. Detta är nu uppenbart att olika bonussystem inte gynnar ett företags verksamhet, de sa att hög lön, pensionsförsäkring och en bonus, grundad på vad som helst ,ger oss bra chefer och vad ser vi nu ?
Det är dax att rensa i röran.
Vi behöver ledningar som bryr sig om verksamheten, bryr sig om sina medarbetare och ger en positiv drivkraft. Dessa personer köper man inte, dem får man leta efter i etusiastskogen bland dem som har visioner utanför dem själva.
Hela denna deperation handlar bara om själviska krafter som skrämt bort alla positiva visioner, nu är tiden inne att ta tillbaka makten, att börja bygga upp självförtroenden igen.

Föresten, hörde ni TCO-facket, att de tycker att alkolås är kränkande för de som kör lastbilar. Har man varit på fest så ska man väl få köra lite berusad. Det var det han sa men jag tror förhoppningsvis att han var lite berusad och att det blev fel.
Det är väl oxå därför politiker inte vill lagstifta om alkolås, då skulle ju de själva inte kunna fortsätta att köra bil.

Nää, måste nog åka och köpa lite mer nålar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0