Stockholms Färdtjänst

image42

Man kan bli sur, arg eller heligt förbannad och det sistnämda är det vanliga när man har med Stockholms Färdtjänst att göra. De bevisar om och om igen att de ej visar någon som helst respekt för sina kunder. Jag har mycket svårt att förstå affärsideen när man behandlar de som föder en illa. De påstår själva att de inte har så många klagomål, men det är ju lätt att förstå när man gömmer sina kontaktpersoner på hemsidan. Men nu blir det anmälan varje gång efter att sonen i höstas blev avlämnad på fel adress, plötsligt så kommer man på att viss elrullstol får man inte köra (för den går ej att spänna fast ????), hur många gånger har man inte sagt till att överhuvut taget spänna fast och så alla förseningar utan att höra av sig, 20, 30 eller 50 minuter. Själva väntar de i 5 minuter (i bästa fall). Men det senaste var en i mängden av oförskämdheter, att be medföljande assistent att hålla käften när hon påpekar att han kör fel, chaffören visste överhuvut tagit inte var han var, kör omkring på LIdingö när han ska till Östermalm.
Respekt, Färdtjänsten, Respekt, ni är ett serviceföretag som vi brukare och skattebetalare betalar för.

Venedig

image41

Då har man varit i Venedig till slut och varför dröjde det så länge. En helt fantastisk stad att strosa runt i, det tar några minuter när man går runt och så börjar man fundera, vad lungt det är, tyst. Ja just det, det finns inga bilar som hetsar, låter och stinker. Vattnet och de gamla byggnaderna gör också att allt känns så rogivande. Det är ett varuutbud som är lite annorlunda inte bara det "europeiska main stream". Den lilla haken är dock att det är dyrt och mycket dyrt. Det är ju en stad som inte behöver ragga sina turister, de jobbar väll mer på att minska tillströmningen.
Kolla in lite bilder på mitt Picasa webalbum
http://picasaweb.google.se/mats.chatelain/Venedig2008    så har ni också fått vara med.
Tyvärr så blev man sjuk, febrig näst sista dan och orkade då inte röra sig, fick sova ut och så avslutades resan med att flyget ställdes in pga dimma, men 28 timmar senare så låg man vid hemmahamn igen.

RSS 2.0