Höst

image36

men är det inte då allt ska lugna ner sig, gå på sparlåga för att nästan gå i ide. Vart har den gamla goda tiden tagit vägen ? På jobbet ska detta vara den lugna tiden, oktober & november men det snurrar utan like. Men nu har i alla fall insikten infunnit sig att säljer man som sjutton och tar bort folk från servicen så blir det kaos. Så efter tre (3) år så får vi anställa folk, snabbtänkt ?  Nej, men man vill leva på the Edge. Tur att man har sina Steg att tänka på, med stegräknaren på så studsar man fram genom dagen och glädjeskutten ger resultat man är ju piggare och lättare. Somliga i laget kommer nog bort innan månaden är slut, med de steg de presterar så borde de nå Rom till onsdagen. Annars är allt som vanligt att åka till Venedig i januari och missa Paris gick inte an så Paris kläms in i November, så nu hoppas jag på en lugn februari för att ta hand om alla kort från stadssafarierna.

Taggad

image35

Köpte en mycket avancerad blixt till kameran och gick ut i skogen för att testa. Det blev mycket ekollon (igen) plus denna bild, ja 30 taggbilder kanske det var för att testa blixtens möjligheter. Detta med enda fokuseringen på blixten men när jag kom hem och började analysera bilderna så kom känslan "Taggad" och jag kom och tänka på den lilla symbolen som jag hittade för några veckor sedan, också som en "Tagg" märkning alltså. Så det får bli så, jag märker mina jobb med denna lilla symbol som utstrålar, "Ja jag kan". Ja jag vet, stulen, men ur ett sammanhang som bara jag vet och nu satt i ett nytt, mitt.
Vi fick också just veta att det blivit klartecken för en nyanställning på service, på min avdelning på jobbet alltså och det känns otroligt kul efter alla dessa svåra år då ledda av en psykopat. Nu är det nya tider med nya människor, nya möjligheter och detta gör ju en också "Taggad".
Nu är vi med i STEG på jobbet, det innebär att man ska gå med stegräknare och då finns det ju många anledningar att komma ut. Mest undrar nog hunden, när får jag vila ? Men även så fyller man kameran med bilder, det är fantastiskt skönt och sakta gå och titta på detaljer för att sedan kunna sitta och titta på dem ytterligare en gång hemma, redigera och njuta. Med steg och natur så får ju hjärtat också vad det behöver.

RSS 2.0