Planering

Petradi Beach, Rethymnon p? Kreta

Äntligen lite roliga saker att planera, semester. Sommartiden med ljuset är här och värmen kom tillbaka i helgen så nu blir det många timmar vid datorn för planering.
Först och viktigast så ska vi åka till Kreta (igen), denna gång till Petradi Beach i Rethymnon på nordkusten (se satelitbilden från Google Earth), ska vara ett lungt hotell för enbart vuxna. Med tekniken så hoppas jag att förmedla semesterkänslan till er i Augusti via bloggen.
Men inte bara detta, jag hoppas att i år genomföra min Lofotensatsning med min Africa Twin, 400 mil på 10 dagar. Även detta kräver många timmar planering vid datorn och när det gäller sträckningen så är Google Earth och Google Map ett otroligt verktyg med detaljerade kartor/satelitbilder och vanliga turistfoton för att se platser. Kolla in ver.4.0, detta är sanslöst. Motorcykeln är på service så att den ska vara fit for fight till slutet av maj, den ska utrustas lite extra och all teknik för foton och bloggar ska finslipas.
Skönt att tänka på något annat än jobbet, nu är prioritetsordningen återställd, semester, badrum och jobbet.
Nu drar även RC-säsongen igång med både helikoptrar och bilar (på nya Högsätrabanan), jäklar vad lågt jobbet hamnar.

Idel solsken ger öken

Ja det är ju tur att det ska vara både upp och ner, men det är fel när vissa skapar bara ner, mao öken direkt. De försöker inte ens att skapa solsken, de vet inte vad solsken är, för öken kan man ju skapa genom att ösa dit massor av sand och då blir det ju både kallt och öken. Men vi som har hjärnan i behåll vet ju att solen finns där, kanske där bakom, kanske på andra sidan staketet eller ...  ja du vet.
Föresten är det solsken man vill ha ?  då finns ju risken där, lite lagom kanske är melodin... skugga, ja skugga ska det va, varmt men skugga.  Butiksbiträde kanske ?

RSS 2.0