Prylar

Oj vad det finns roliga prylar just nu och då menar jag naturligtvis nyttiga prylar som fungerar. Har införskaffat diverse av just detta (för nu var det länge sedan) och det piggar upp tillvaron.
Har skaffat en laptop 12", bärbar alltså, inte släpbar. Med 1.3kg och 6 timmar drift börjar det likna något. Oxå en ny kameramobil där kameran nu kan kallas kamera och all lulllull fungerar smidigt som att läsa e-post och viadrbefodra realtidsbilder både via e-post eller att skicka dem till min nya "Chatelain i nutid"-blogg (se länkar nere till höger). Allt detta gör ju att det är en ny dimension på kontakterna man har.
Meeen, allt har ju en skugga och även detta, det tar en tid att fixa alla inställningar kors och tvärs via WI-FI, Blue tooth, internet etc. men det är en kul problemlösning om man försöker att göra verklighet av de visoner man har. Ni som inte har intresset att leka i syberspace, köp en ny penna till ert papper så blir livet lugnare.
Nu bär det snart av till Normandie i Frankrike och då blir det spännande och se hur tekniken fungerar i deras nät. Så ser ni några kommentarer om två veckor så fungerar det.
Nä nu är det dax för ett glas rött och läsa lite "Gadgets" på balkongen.
Simma lungt till nästa gång

Gruppbehandling av hjärtpatienter

Ja då har man kommit igång med gruppterapin för att minska risken att återfalla i sjukdom som det heter. Målsättningen är att utveckla "livsfärdigheter" för att kunna leva sitt vardagsliv på ett sätt som befrämjar hälsan. Det räcker med att göra  "bypas" en gång. Riskfaktorerna gicks igenom och det finns ju mer att ta på, nu ska man gradera sitt hälsobeteende, träna minipaus och skriva ner dagens stressreaktion och dagens avslappningsträning som uppgift tills nästa onsdag. Det blir säkert intressant att gå igenom det.
Nää nu måste jag gå och slappa.

Badrumsprojekt 2005-2006

Nu så, en vecka kvar tills du kommer hem Crille, och tro det om du vill, rampen är gjuten. Gipset sitter på väggarna och tvättstället är temporärt på plats. Se vad som kan hända när vädret blir lite sämre.
Det kanske blir ett bubbelbad under granen till jul, vi får de vad tomten kan komma med.

Badrumsramp


RSS 2.0