Det har gått 4 veckor

image32

Tiden går fort när man har roligt och/eller semester, jo så är det ju. På måndag är det tillbaka till jobbet. Kan man inte bara få en vecka till, det var ju några saker som skulle fixas också, ett badrum, byta däck på Twinnen och två skitiga bilar etc. Men vad faan, de säger ju att bli pensionär och plötsligt inte ha något att göra är farligt så det gäller att börja spara projekt. Jag har nog sparat projekt så jag har att göra minst 100 år framöver.
Att ta 4 veckor semester var verkligen en god idee, det är sant att det tar tid att varva ner och min första vecka var verkligen nedvarvning, tid med sonen, flanerande på stan och ett lungt fixande hemma inför resan till Kreta.
Två veckor på Kreta med blå himmel och varmt både i luften och i vattnet satt fint. Läsa böcker + lyssna på MP3-böcker, en simtur, en bärs och åter igen en bok på stranden kändes skönt. Leka med nya systemkameran och köra omkring i en cab räknas också som avkoppling, äta och sova när man får lust, så är semestern komplett. Det var tur att man tog en lägenhet med AC, så att man kunde sova och få ned tempen på natten för i augusti är det hett i Grekland. För den som orkar titta på lite bilder från Kreta så finns det i den mobila fotobloggen "Chatelain in Space" ( se länk här nedan ). Det var härligt att få simma i riktigt varmt vatten och med stora vågor, det lever man länge på nu i höst.

RSS 2.0