Renovering



Hösten 2005 satte jag igång med en badrumsrenovering efter att renoverat ett sovrum, skaffade lite höghöjdsträning på vintern och pang så lades badrummet på is och en kroppsrenovering kom akut före. Nu 3,5 år senare är en hantverkare bokad och vårt Spa ska ta form. Ibland kan man älska en lågkonjuktur och att det blir köparens marknad.
Men i jobbet är en lågkonjuktur inte så bra, istället för att lösa problem så kör man enligt principen "Pass it over". Det är ju det enklaste sättet att rädda sitt eget skinn i topp-toppen och låta gräsrötterna torka. Nä du topp-topp i de här rötterna finns det energi och vi är ju vana vid att själva lösa våra problem, det här är ju inte första lågkonjukturen vi sett.

Projekt "One Step Up ^ One Slope Down" har sett dagens ljus, planeringstiden beräknas till drygt ett år. Kul att ha ett träningsmål.

Venedig 2009



Det blev en skön vecka i Venedig med många timmars trekking runt på öarna. Denna gång hittade vi de små barerna och osteriorna på bakgatorna som inte har Menu Turistico utan serverade på italienska, spännande, prisvärt och gott. Tempen var stadsskön och turistmängden låg, ja mycket låg. Bara standardinslaget av en och annan Japanflock.
På fredagen vaknade vi till dimma, sedan blev det sol som följdes av dimma sedan sol igen när vi nådde flygplatsen och då händer det igen. Planet är försenat men det är inte nästa dimma som oturligt nog landade innan vårt plan och stängde dörren för vår hemresa. Efter lång väntan på besked så fick det bli en ny hotellnatt och på lördagen tåg till Bergamo utanför Milano för att denna gång ha lite tur och lyfta mot Stockholm. Tack Ryanair för dålig planering utan den skulle vi inte få se så mycket av Italien.
Mera bilder på "Chatelain in Space"-länken nere till höger.

Ska bli skönt med lite sammanhängande vardag nu efter Julledighet och semestertripp.

90%

Mot Venice



Då är det januari igen och dax för Venedig efter tre hektiska dagar på jobbet. Missade ju en del då jag fick influensan där för ett år sedan, så nu upptar vi besöket och fortsätter vår promenad ute på San Marco. I år bor vi vid den lilla gröna platsen ovanför Markusplatsen på bilden, det tar en timma dit med båtbussen från bron genom Grand Canal.
Följ gärna med på "Chatelain in Space"-bloggen (den mobila fotobloggen nere till höger).
Ha det bra för det tänker vi att ha.

Still 97%

RSS 2.0