Projekt

Hur kopplar man av ? Ja det finns ju många sätt, slå dank är ju ett och lösa korsord är ju ett annat men i min skalle studsar projekten omkring. Ja ja jag vet, det är lika bra att säga det direkt, badrummet ligger på is och helikoptern har inte flygit än, så då kan vi prata om de andra projekten. Ja ja jag vet att jag har ett jobb, men där har vissa så mycket att ta tag i så jag håller mig i bakgrunden och tittar på istället, snacka om föreställning utan humor.
Nu då, vad har jag för nytt ? (förutom allt kring Chrille) Jo jag satt och rensade bort och tog hand om en del i min gamla Pressariodator, det finns mycket godis i den och det ska över till Desktoppen och till Laptoppen och det är inte alltid lätt att hitta licenskoder och nya passande drivisar. Men det var inte det, utan för att starta denna gamla klenod så måste man öppna den och slå vilt på hårdisken och vips så hoppar den igång, tekniken är fantastisk och då fick jag en idee. Projekt 4567, jag ska bygga en dator men inte vad som helst utan detta ska bli ....
Ha ha, inbilla er inget utan detta ska bli en överaskning. Jag säger bara att ni har inte sett något liknande förut. Jag kommer att skriva om det under katergorin "Projekt 4567" här på bloggen, likt en adventskalender, så får vi se om jag kommer till lucka 24 eller om det blir ett "cold project", nää faan så heller.
Man borde kanske gå ner i arbetstid för att förverkliga avkopplandet. Tål att fundera på.

Vinter 06

Vinter 06

Då var det dax igen och ingen förstår någonting. Det är ju bara vanlig gammal fakta, på vintern blir det kallt och det kan komma snö och ändå tror de flesta bilförare att bara man behåller sommardäcken på så varar sommaren längre. Nog om detta men det var svinhalt ikväll.
Nu har det äntligen hänt, vår Mårten "Goes" har fått flyga vidare ut ur företaget, så nu kanske man kan skymta lite ljus i tunneln. Det ska bli intressant att se om man vill rädda verksamheten i Sverige eller om man ska fortsätta avvecklingen. Men jag hoppas att energin återvänder nu när den riktiga energitjuven är borta.

RSS 2.0