Semester

image31

Då var det äntligen semester (igen, 2 veckor i maj), denna gång 4 veckor på raken. Man fick ju lätt mersmak på lång ledighet efter förra årets sjukskrivning på tre månader. Började semestern med att tillsammans med sonen åka in till sommarstan Stockholm och titta på Tall Ships Race båtarna, imponerande antal och storlekar på de deltagande skutorna, men mest imponerande var nog "Lord Nelson" från england som seglas av handikappade personer varav 8 st i rullstol. Båten var utrustad med hissar mellan decken och där ser man, ingenting är omöjligt.
Vi var ju inte ensamma och tittade, det kändes som hela semestereuropa var där, det var inte lätt att kryssa fram med en rullstol. En iaktagelse var, med tanke på debatten om att man inte bör prata i mobiltelefon när man kör bil, att man borde nog inte heller få prata när man går. Människan klarar uppenbart inte att göra två saker samtidigt och framför allt inte när hjärnan hamnat utochin av strålningen och varför kan man inte prata med den som man promenerar med utan man ska prata med någon i andra ändan av kajen.

En annan iaktagelse idag var en fluga som landade på ett spindelnät, nu jävlar tänkte jag, nu kommer spindeln snart rusande.
Men, var är han ? Det går tre minuter sedan flyger flugan iväg ????? 
Har spindelföretaget dragit ner så på personalen att varje spindel måste bevaka flera nät och inte ens hinner underhålla "kletet". Han springer säkert bara mellan sina nät och missar allt gott, då svälter han säkert ihjäl till slut eller stressar ihjäl sig.
Konstigt det hela känns bekant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0