Det blev Paris

image38

Ja det gick inte att undvika, det blev en resa till Paris, lite julshopping med avkoppling och att komma ifrån verkligheten några dagar. Paris har blivit som ett gift någon gång eller gånger under året måste vi dit det är bara att acceptera. Kul att ha nya systemkameran, se lite bilder på min Picasasida http://picasaweb.google.com/mats.chatelain/Paris2007 , men mobiltelefonens kamera används också, sjukt men bekvämt.
Jobbet känns nu kul med en nytändning efter 30 år, äntligen känns det att Leica Sverige är ett företag som vill satsa på framtiden. Serviceavdelningen ska anställa, kors i taket, och vi får vår koordinatortjänst (jag). Det känns verkligen inspirerande att kunna börja skapa det vi pratat och drömt om i mer än 10 år.
För övrigt i denna mörka årstid har vi kommit till att det är dax att pimpa lägenheten med ljus & och småprylar. Jag började dock med att riktigt rensa arbetsrummet som hade belamrats med tekniska prylar i flera lager, känns faktiskt riktigt skönt så nu kan man fokusera på det som man stoppar framför näsan utan att störas av allt annat man lockas av, kanske ett ryck i badrumsprojektet rent av. Ja man ska inte överdriva, det är nog något bra på TV ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0