Vad tiden går (när man har roligt)

Har det redan gått 2 veckor sedan jag skrev något, ja tiden går fort nu när man måste jobba på dagarna, renovera badrum på kvällarna och sova på nätterna. Dagarna är ju som de är, inte har det hänt mycket med organisationen, jo kanske lite, en ny chef har de ju anställt men det skulle med all tydlighet också behövas någon eller några som jobbar oxå.
Badrum då, ja där är det mera posstivt, det går framåt nu. All gips är på plats, tvättstället likaså (temporärt) och nu är det att skrapa gammal fogmassa på betongväggen, det tar nog bara 10 timmar så är allt skitjobb klart och den mycket roligare uppbyggnadsfasen tar fart.
Skönt med regn och åska nu, det ger ro att fixa hemma och koppla av men så mycket motorcykel blir det inte i hällregnet men han kan få vila lite efter shocken med rapsbränsle i tanken, har hostat färdigt nu. Det gäller att vara uppmärksam när man tankar nu när det finns mer än bara bensin och disel.
Man längtar stort nu efter de semesterdagar som ska infinna sig om ca 4 veckor, äntligen lite miljöombyte i en region med mycket mat & vin, Normandie. Det ska bli skönt att åka omkring och vara fri från planering och bokningar. Hoppas man får till alla konfigurationer i den nya datorn så kan man blogga lite från fältet, den som lever får se ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0