Då har det gått en vecka igen

Och vilken vecka, ingen negativ stress men mycket att göra på jobbet med bra flyt och då är det kul. har redan bokat jobb för nästan hela hösten, 40 ombyggnader till GLONASS, hoppas också på lite krachade instrument som alltid får hjärnan att gå på en högre växel.
Vädret är ju fortfarande varmt och nu har de äntligen fått igång kylan på verkstaden, i år innan vintern kom, det är ju great. Så nu kanske man har lite mer energi när man kommer hem och kan köra lite hårdare med renoveringsobjektet, det som skulle vara klart till förra vintern kanske blir klart till denna. Det vore mycket skönt nu att ha bubbelbadkaret som rehabilitering efter operationen.
Varför har bara dygnet 24 timmar man hinner ju inte med allt man vill och måste göra som tex pilkastning och promenader. Planeringen för resan till Normandie är ju också en sak som är roligt men äter tid och det värsta är att kroppen kräver sömn och mat, usch vilket slöseri med tid. Hoppas också de roliga engelska deckarna på tv tar slut snart för då får man ju flera timmar över i veckan. Men varför klaga det finns ju folk som inte vet vad de ska göra och då väljer jag nog det liv jag har.
Ser fram mot hösten med nya rör i hjärtat, lägre utetemperatur och massor av energi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0